×
×
خبرخوان شهر و روستا

یادداشت اختصاصی / نقدی بر دو جریان سیاسی شهرستان ری
🔺 حسنین سیاسی و پایان قدرت پیرمردها در شهرستان ری

  • کد نوشته: 2057
  • ۲۸ آذر
  • مدیرمسئول رسانه های ری خبر، عصر ری و سلام ری در یادداشتی اختصاصی به وضعیت و روند جریان های اصولگرایان و اصلاح طلبان در شهرستان ری پرداخت.
    🔺 حسنین سیاسی و پایان قدرت پیرمردها در شهرستان ری
  • به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر ری، میثم خوشی مدیرمسئول ماهنامه سلام ری و همچنین مدیرمسئول رسانه های عصر ری و خبر در یادداشتی اختصاصی به وضعیت پر چالش دو جریان اصولگرایان و اصلاح طلبان در شهرستان ری پرداخت.

    متن این یادداشت به شرح زیر است که خواندنش خالی از لطف نیست:

    یک روحانی پیشکسوت در ۵ سال گذشته به اسم جریان انقلابی و با حمایت برخی عناصر خاص توانست جریانی سیاسی برای اصولگرایان در شهرستان ری ایجاد کند.

    نام این روحانی، «حسن عامری» است.

    در دهه های اخیر هم یک جریان دیگر با شعار فعالیت در خط امام(ره) و پیروی از تفکر غربگرایان، در شهرستان ری به محل تجمع و نقش آفرینی اصلاح طلبان تبدیل شد.

    نام آقابزرگ این جریان، «حسن خلیل آبادی» است.

    هر دو جریان شبه سیاسی که از ابتدا فاقد مانیفست و راهبرد بودند، تنها با ابزار ارتباطات و لابی، موفق به سهم خواهی در لایه های سخت گردیدند و در ظاهر هم صاحب وکلایی در پارلمان های ملی و پایتخت در انتخابات های ۱۳۹۴(علیجانی اصلاح طلب در مجلس)، ۱۳۹۶(خلیل آبادی اصلاح طلب در شورای شهر تهران) ۱۳۹۸(یزدیخواه اصولگرا در مجلس) و ۱۴۰۰(شربیانی اصولگرا در شورای شهر تهران) شدند.

    حکایت اما اینگونه بر وفق مراد پیش نرفت و جریان اصولگرایان ری در انتخابات مجلس دوازدهم (اسفندماه ۱۴۰۲) با حذف یزدیخواه و انتخاب داماد حسن عامری برای قرار دادن در لیست اصلی اصولگرایان به سرلیستی قالیباف، به نوعی در یک بزنگاه حساس به چالشی عجیب وارد شد.

    نتایج انتخابات و پیروزی یزدی خواه، شروع فروپاشی جریان اصولگرایان ری بود که در ۵ سال گذشته نیز مورد انتقادات جدی بود و حالا از آن همه سر و صدا، یک سکوت عجیب ۱۰ ماهه باقی مانده است و البته این را هم باید گفت که جز تعداد کمی، سایر افراد این جریان بر اساس سهم خواهی های سیاسی انتخاب شده بودند!!!

    در جبهه مقابل هم کار اینگونه بود که جریان اصلاح طلبان ری بعد از ایجاد شرایط برای انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، دوباره در ظاهر زنده شد و حتی پس از پیروزی پزشکیان در تیرماه ۱۴۰۳، شاهد سر و صداهای زیاد از اردوگاه چپ ها در شهرستان ری بودیم اما حالا و در جدیدترین اخبار، معلوم شده است که خلیل آبادی و شرکای سیاسی نتوانسته اند در تغییرات مد نظر خود به استانداری تهران نفوذ کنند و جلسه شب های گذشته در مقر سیاسی این جریان که با انتشار بیانیه همراه بود، نشان می دهد جریان اصلاح طلبان ری هم با چالشی عجیب تر مواجه است.

    در مجموع باید عنوان کرد که دو جریان مثلا سیاسی ری با راهبری پیرمردها نتوانسته اند به نتایج مطلوبی برای تأثیرگذاری در لایه های سخت قدرت دست پیدا کنند و باید دید آیا این روند به فروپاشی احتمالی این دو گروه و تولد جریان های نو، جوان و کاربلد سیاسی در شهرستان ری ختم خواهد شد؟!

    گذر زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد…

    ✍ میثم خوشی

    نویسنده: میثم خوشی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *