×
×
خبرخوان شهر و روستا

فرهنگ ورزش و جوانان / گفتگوی اختصاصی با مهدی ایلانلو
تحول گرایی و فرهنگ‌سازی ورزش در دوران مدیر بومی و کاربلد

  • کد نوشته: 1969
  • ۳۰ آبان
  • ماهنامه سلام ری در شماره سوم خود که به بررسی عملکرد چهره های موفق در مسائل فرهنگی شهرستان ری پرداخته به سراغ مهدی ایلانلو رئیس اداره ورزش و فرهنگ شهرستان ری رفته و پیرامون فرهنگ ورزش و جوانان گفتگو کرده است.
    تحول گرایی و فرهنگ‌سازی ورزش در دوران مدیر بومی و کاربلد
  • به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر ری، مهدی ایلانلو نایب رییس شورای اسلامی شهر حسن آباد فشافویه در طول مسئولیت خود به عنوان سرپرست اداره ورزش وجوانان بخش فشافویه، توانسته است دوران تحول گرایی را در این عرصه به ارمغان بیاورد.

    این مدیر جوان بومی و تحصیلکرده با دغدغه و دلسوزی مثال زدنی، ورزش را به یک مسئله اصلی در شهر و روستاهای تابعه بخش فشافویه تبدیل کرده و تمام ظرفیت های بالقوه را برای رشد و ارتقای زیر ساخت ها و امکانات فعال کرده است.

    مهدی ایلانلو از آن دسته مدیران بومی است که به خاطر عشق و علاقه وافری که به افزایش اعتبار فشافویه در ابعاد فرهنگی و ورزشی دارد، همه را به آینده ورزش در این منطقه امیدوار کرده است.

    فرهنگ‌سازی ورزش در سبک زندگی مردم و توسعه ورزش همگانی یکی از برجسته ترین اتفاقات دوران مسئولیت مهدی ایلانلو بوده است که قطعا می تواند یک الگو برای دیگر شهرهای تابعه شهرستان ری در حکمرانی ورزش باشد.

    متن گفتگوی اختصاصی مهدی ایلانلو با ماهنامه سلام ری به شرح زیر است که خواندنش خالی از لطف نیست.

     

    ویژگی های ممتاز و شاخص بخش فشافویه در حوزه ورزش چیست؟

    خوشبختانه زیرساخت های ورزشی در شهر حسن آباد وضعیت مناسب و مطلوبی دارد و دارا بودن شهر از نظر زمین چمن طبیعی، زمین چمن مصنوعی، ۳ سالن ورزشی شهرداری که رایگان در اختیار هیئت های ورزشی است به انضمام ۲ سالن اداره ورزش وجوانان که در اختیار بهره بردار بخش خصوصی است، شرایط خوبی را برای فعالیت ورزشکاران فراهم کرده است.

    در بخش ورزشکاران و مربیان هم که استعدادهای بسیاری در بخش آقایان و بانوان وجود دارد و همه این ها در کنار هم مایه امید است که با برنامه ریزی و تلاش مستمر می توانیم در آینده نزدیک، شهر حسن آباد فشافویه را به عنوان قطب ورزشی استان تهران معرفی کنیم.

    برنامه های شما در دو بخش «ورزش قهرمانی» و «ورزش همگانی» چیست؟

    از روز اول مسئولیت بنده، سامان دهی هیات های ورزشی را در دستور کار قرار دادم و طبق نقشه راهی که در نقطه شروع آن هستیم، شناسایی استعدادهای ورزشی را برای حمایت تا موفقیت و قهرمانی های ملی و بین المللی سر لوحه کار قرار دادیم.

    در بخش ورزش همگانی نیز با کمک مدیریت شهری، برنامه هایی داریم که محور اصلی آن تحرک بخشیدن به اقشار مختلف جامعه به ویژه بانوان است تا با فرهنگ‌سازی ورزش به عنوان یک اصل ارزشمند در سبک زندگی مردم، از آسیب های اجتماعی و بیماری های مختلف پیشگیری کنیم.

    مهمترین کمبودهایی که در مسیر پیشرفت ورزش بخش فشافویه وجود دارد، چه چیزهایی است؟ برای رفع آنها چه اقداماتی انجام داده اید؟

    باید نگاه حکمرانی ورزش پایتخت به یک منطقه ای مثل حسن آباد فشافویه که در دورترین نقطه جغرافیایی قرار دارد، تغییر کند و در اختصاص حمایت های مادی از ورزش، باید عدالت رعایت شود تا انگیزه خانواده ورزش از مربی تا ورزشکار افزایش پیدا کند و خوشبختانه با تدابیر جناب آقای یوسف زاده ریاست محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان ری، تحولات مهمی در حال شکل گرفتن است و امیدوارم تمام نهادهای مسئول نیز نسبت به ضرورت ورزش در پیشبرد سایر اهداف فرهنگی و اجتماعی، به وظایف خود عمل کنند.

    هدف‌گذاری شما در توسعه زیر ساخت های ورزشی، بر روی چه چیزهایی متمرکز است؟

    احداث سالن ورزشی چندمنظوره با گنجایش سه هزار نفر، یکی از اهداف در دسترس ما می باشد که مدیریت شهری و اعضای شورای اسلامی با قدرت و جدیت پیگیر تحقق این اتفاق بزرگ هستند. امیدوارانه اعلام می کنم در توسعه زیر ساخت های ورزشی، شاهد اقدامات تاریخی در آینده نزدیک خواهیم بود.

    گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های خودتان در دوران مسئولیت اداره ورزش بخش فشافویه را بیان کنید.

    تجهیز سالن کشتی تختی با هزینه شخصی، تجهیز تمام هیات های ورزشی در حد نیاز، تامین منابع برای اعزام کلیه هیاتها به مسابقات کشوری، استانی و شهرستانی، حمایت از ورزش قهرمانی همچون کشتی آلیش بانوان، تکواندو،‌کاراته، بخشی از اقدامات مهم و چشمگیر در این مدت بوده است.

    چه حمایت هایی را از قهرمانان، مربیان و باشگاه داران ورزشی در دستور کار قرار داده اید؟

    نمونه های اخیر که می شود به آن اشاره کرد برگزاری ستاد استقبال تاریخی از علی خرمدل بعد از طلای کشتی مسابقات جوانان قهرمانی جهان و تشویق مادی از ایشان بود که این حمایت ها از دیگر ورزشکاران همچون خانم حکمت سرا نیز در حال انجام شدن است.

    قطعا برای حمایت از مربیان و باشگاه داران هم برنامه های در نظر داریم که باعث امید و انگیزه در بین این عزیزان خواهدشد.

    در حوزه ورزش بانوان چه نگاهی و برنامه هایی دارید؟

    تمام هیاتهای بانوان را فعال کردیم و الان به صورت جدی شاهد فعالیت بانوان ورزشکار در رشته های والیبال، تکواندو، کاراته، فوتسال، کشتی آلیش، بدنسازی ، هاکی داخل سالن، همگانی، بدمینتون، تنیس روی میز و شطرنج هستیم.

    قطعا دختران توانمند فشافویه اگر مورد حمایت قرار بگیرند، در ورزش ایران و جهان حرفی برای گفتن دارند و با تمام توان در خدمت به بانوان ورزشکار قدم برخواهیم داشت.

    در مورد ورزش روستایی و زیرساخت های موجود در روستاهای تابعه بخش فشافویه، توضیحی بفرمایید؟

    امکانات روستاهای تابعه بخش فشافویه در بخش ورزش از قبیل سالن ورزشی روستای زیوان، سالن ورزشی روستای خانلق، سالن ورزشی روستای ابراهیم آباد در اختیار دهیاری ها هستند که تعامل خوبی با اداره ورزش و جوانان دارند و این ظرفیت ها باید محل ظهور قهرمانان شود.

    مجموعه ورزشی آرشاکلاب در خانلق نیز با استانداردهای بین المللی زمینه ساز حضور قهرمانان تنیس و برگزاری اردوهای ملی در رشته های مختلف شده که می تواند برای اعتبار افزایی ورزش فشافویه بسیار مهم و موثر باشد.

    چه آینده ای را برای ورزش بخش فشافویه متصور هستید و برای رسیدن به آن، باید چه راهبردی در پیش گرفته شود؟

    آینده ورزش فشافویه را با وجود دختران و پسران مستعد، یک آینده روشن می بینم ولی برای رسیدن به آن افق، نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی در ورزش فشافویه داریم و راهبرد ما، ورود شرکت ها و کارخانه های شهرک صنعتی شمس آباد به عرصه ورزش و حمایت از توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در این منطقه است که قطعا پیگیر تحقق این موضوع اساسی از راههای مختلف هستیم.

     

    نویسنده: میثم خوشی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *